UGAL

Trans European Policy Studies Association (TEPSA) - Asociația de Studii de Politică Trans Europeană organizează a 3-a ediție a concursului pentru elevii de liceu și studenți, cu tema „Solidaritate în UE”. Studenții interesați trebuie să trimită rezumatul unei politici care reflectă tema solidarității în UE.

Cele mai bune lucrări vor fi publicate în TEPSA și 3 câștigători vor fi invitați să participe gratuit într-unul dintre workshop-urile TEPSA EU@Work care vor avea loc în Bruxelles în iunie (Seminar EU@Work pentru studenții și absolvenții de master) și iulie (Seminar EU@Work pentru studenții de licență), unde costurile de deplasare și cazare sunt asigurate de organizatori.
 
Pentru mai multe detalii, puteți accesa: http://www.tepsa.eu/register-now-for-the-tepsa-student-contest-2020/
 
Lucrarea trebuie trimisă până cel târziu vineri, 3 aprilie 2020 (miezul nopții) la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu titlul e-mail-ului „ Student contest_LAST NAME ”. Pentru întrebări, puteți trimite un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email