UGAL

Direcția de Sănătate Publică a Județului Galați a trimis Universității „Dunărea de Jos” din Galați Adresa nr. 3020/28.02.2020 privind conduita în fața suspiciunii de infecție cu coronavirus COVID 19, pentru punerea în practică a măsurilor menționate:


„Având în vedere situația actualizată privind cazurile de infecții cu coronavirus COVID 19 înregistrate atât în afara Chinei contininentale, cât și în Coreea de Sud, Japonia, Italia și Iran etc., cât și a unor sesizări privind nerespectarea măsurilor privind atitudinea corectă pentru protejarea sănătății tinerilor din instituțiile de învățământ universitar, vă solicităm să informați conducerea tuturor universităților de stat și particulare asupra conduitei în fața suspiciunii de infecție cu coronavirus COVID 19 și anume:

- Persoanele care vin din zonele afectate mai sus menționate vor completa chestionarul de mai jos după modelul celui utilizat în aeroporturi, cu completarea la rubrica „Țara de origine” cu menționarea și a localității de unde vin. Aceste chestionare se completează la sediul universității/ e-mailul universității, după care conducerea acesteia le va preda Direcției de Sănătate Publică județeană, respectiv a municipiului București. După primirea chestionarelor, respectiva Direcție de Sănătate Publică va informa Ministerul Sănătății asupra măsurilor dispuse, în cel mai scurt timp.- Persoanele care vin din China continentală sau din cele 10 comune din Nordul Italiei intră în carantină timp de 14 zile, în spații destinate în acest scop.

- Persoanele care vin din alte localități din Provincia Lombardia și Regiunea Veneto intră în autoizolare la domiciliu , timp de 14 zile, imediat după revenirea în România”.

 
Chestionarele completate vor fi transmise la numărul de fax 0236/462856 sau prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., se mai arată în comunicatul semnat de conducerea Direcției de Sănătate Publică a Județului Galați.

Adresa Ministerului Sănătății nr. 2680/28.02.2020
Adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Galați nr. 3020/02.03.2020
Chestionar de Evaluare și Localizare pe Teritoriul României
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email