UGAL

Studenții și profesorii Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Dunărea de Jos” s-au implicat, la sfârșitul anului 2019, într-o campanie umanitară de suflet, dedicată unei fetițe de 7 ani care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate.

În preajma sărbătorilor, studenții Facultății de Educație Fizică și Sport, sub îndrumarea prof. Andreea-Georgiana Dobre, au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Bianca Ifrim, în vârstă de 7 ani, elevă a Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, care s-a născut cu aplazie a jumătății superioare a femurului stâng.

Pentru a deveni un copil ca toți ceilalți, Bianca are nevoie de patru operații, ce pot fi făcute în Turcia, doar prima dintre acestea costând 35.000 de dolari.

În urma acțiunilor coordonate de studenții Andreea Bucșă, Cristina Caraghiulea, Elena Căldăraru, Alexandra Matei, Simona Artene, Dan Eduard Enache, Iulian Drăghici, George Lungu, Sorinel Roman, s-au strâns 4000 de dolari. Strângerea de fonduri nu se oprește aici, dorința cea mai mare a celor implicați fiind aceea de a contribui la primul pas către o viață normală a acestui copil.

Se cuvin mulțumiri întregului colectiv profesoral și conducerii Facultății de Educație Fizică și Sport Galați, decan Petronel Moisescu, pentru sprijinul oferit.
Cei ce doresc să o sprijine pe Bianca sunt așteptați să se alăture echipei de studenți și profesori inimoși.
Pentru mai multe detalii cu privire la acest caz, studentul Eduard Enache (0735.423940) și prof. Andreea Dobre (0744559922) vă stau la dispoziție. Alegeți să începeți noul an cu o faptă bună!
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email