UGAL

Vă aducem în atenție cazul colegei noastre Elena Orac, în vârstă de 24 de ani, din Galați, care de cinci ani suferă de scleroză multiplă, boală pentru care tratamentele definitive sunt deocamdată în stadiu experimental, existând o rază de speranță în tratarea acesteia cu celule stem, în Rusia, tratament care poate fi considerat de pionierat, în sensul că în Moscova este unica șansă de aplicare a unui tratament cu efecte pe termen lung, poate ireversibile.
Costul terapiei este însă unul mare, de 60.000 de euro, suma din care Elena a reușit să strângă până acum suma de 200.000 lei, ca urmare a campaniilor realizate în: Viața liberă, Facebook, concurs Piscina Piticot Galați, eveniment caritabil sportiv în Grădina Publică Galați, eveniment caritabil la restaurantul Diamond Galați, Cotidianul Libertatea din București, articole Kanal D și Antena 1, dar ca să ajungă la „Pitogov Hospital A.A. Maximov Clinic” în luna februarie 2020, când a fost programată pentru intervenția de transplant, mai are nevoie de 87.000 lei.
Timpul pentru Elena este foarte important, dacă nu strânge toți banii până în luna februarie, va trebui sa o reprogrameze, iar acest lucru o va afecta ireversibil, întrucât boala produce noi leziuni în fiecare an.
Având în vedere situația gravă în care se află colega noastră, vă solicităm sprijinul pentru a o ajuta să strângă și diferența de 87.000 lei, prin prezentarea acestui caz pe site-ul Universității.

Pentru persoane fizice donațiile pot fi făcute pe numele BARBASCU (ORAC) ELENA MARICELA la Banca Transilvania, astfel:
RO70BTRLRONCRT0307491501 (RON)
RO20BTRLEURCRT0307491501 (EUR)
 
Vă mulțumim pentru sprijin!
 
Masteranzii din anul II, Administrație publică și integrare europeană
Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice
 
https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/138964-elena-a-primit-40-000-de-euro-pentru-operatie?fbclid=IwAR2Y2OK2Q9-LaHobFuZ9QP4ADuw15GyamVoYiCR44wotDRYYwUAI4QuQkMQ
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email