UGAL

Între  4 și 29 noiembrie 2019 se va derula concursul cu premii intitulat „Experiența mea Erasmus+”, ediția a 2-a. Înscrierile au loc în perioada 4-16 noiembrie 2019. Concursul se adresează tuturor studenților înmatriculați la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați care beneficiază sau au beneficiat de o mobilitate Erasmus+ de studii/practică (plasament) în perioada 2017-2019 și care doresc să împărtășească cele mai semnificative experiențe Erasmus+ din timpul stagiului, prin fotografii sau videoclipuri.

Premiile sunt acordate prin proiectul Responsabilitate, eficiență și performanță prin internaționalizarea învățământului superior în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, REGAL, coordonat de prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, în cadrul Programului FDI - Fondul de Dezvoltare Instituțională.
 
Pentru mai multe detalii privind regulamentul concursului, cererea de înscriere, declarația de consimțământ, consultați paginile web (http://www.ugal.ro/relatii-internationale/programul-erasmus/concurs-experienta-mea-erasmus), Facebook @erasmusudjg și Instagram @erasmus_udjg, trimiteți mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonați la nr. 0756 063 672.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email