Concursul are drept scop încurajarea creativității studenților în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător şi este deschisă tuturor studenților înscriși la programele de studii de licență, masterat şi doctorat. Pe de altă parte, ECOTROPHELIA are ca scop şi formarea de personal pentru industria alimentară europeană care să fie bine informat şi să gândească ecologic.
Câștigătorii Fazei naționale a competiţiei vor reprezenta România la Concursul internațional „ECOTROPHELIA Europe” 2018, care va avea loc la Paris în perioada 21-22 octombrie 2018.
La această ediție şi-au anunțat participarea 16 echipe de studenți de la cursuri de licență şi master din centrele universitare: Galați, București, Târgoviște, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Iași și Miercurea Ciuc.
Probele de concurs și jurizarea vor avea în corpul D al Facultății de Inginerie. Deschiderea oficială a concursului va avea loc miercuri, 30 mai 2018, ora 9.00, în sala D12.
PROGRAMUL CONCURSULUI POATE FI VĂZUT AICI
Câștigătorii Fazei naționale a competiţiei vor reprezenta România la Concursul internațional „ECOTROPHELIA Europe” 2018, care va avea loc la Paris în perioada 21-22 octombrie 2018.
La această ediție şi-au anunțat participarea 16 echipe de studenți de la cursuri de licență şi master din centrele universitare: Galați, București, Târgoviște, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Iași și Miercurea Ciuc.
Probele de concurs și jurizarea vor avea în corpul D al Facultății de Inginerie. Deschiderea oficială a concursului va avea loc miercuri, 30 mai 2018, ora 9.00, în sala D12.
PROGRAMUL CONCURSULUI POATE FI VĂZUT AICI