UGAL

Prof. dr. Essohana Tontasse, de la Universitatea din Lome, Togo va participa, în perioda 16-20 aprilie 2018 la o mobilitate de predare (program Erasmus+ KA 107) la Facultatea de Istorie, Filsofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Mobilitatea este organizată în cadrul proiectului Erasmus + KA 107 demarat de Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați. Partenere în cadrul acestui proiect mai sunt Universitatea din Meknes (Maroc) și Universitatea din Bangui (Republica Centrafricană).

„Este a doua mobilitate Erasmus+ realizată de colegii de la Universitatea din Lome în cadrul Universității noastre, prima mobilitate de formare în domeniul Resurse Umane având loc în luna februarie. Aceasta noua mobilitate va debuta cu întâlnirea dintre conducerea facultății și Prof. Tontasse (specialist în Relații Internaționale), urmată de susținerea unei prelegeri dedicată studenților și tuturor persoanelor interesate. Realizarea acestui proiect de mobilități este o continuare a relațiilor academice dezvoltate de-a lungul timpului cu universitățile francofone din Africa”, a declarat lect. dr. Luminița Iosif, responsabil „Erasmus+" al Facultăţii de Istorie, Filosofie și Teologie din Galaţi.

Prelegere: Legal consequences of French colonisation in Africa - Miercuri, 18 aprilie 2018, ora 10.00 (sala AS004) - Prof. Essohana TONTASSE, Université de Lomé, Togo.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email