UGAL

TRASIPESC – sistem informatic pentru trasabilitatea produselor pescăreşti a obținut Diploma de excelență și Medalia de aur la Salonul PRO INVENT, desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 21-23 martie 2018, unde a fost prezentat de către Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din București.

TRASIPESC asigură înregistrarea informațiilor despre pește și produsele pescărești de-a lungul lanțului de producție-aprovizionare-desfacere și identificarea rapidă a acestora de către consumatori şi autoritățile cu atribuţii în domeniul siguranţei şi securităţii alimentare. Sistemul este patentat LA ORDA, cu Licenţă Trasipesc, Cerificatului de înregistrare în Registrul Naţional al Programelor pentru calculator Seria 001016B1 nr. 08158/19.09.2016 RNPC.

Sistemul informatic este rezultat al proiectului PN II, Parteneriate în domeniile prioritare, contract 167/2014, finanţat de UEFISCDI, şi a fost dezvoltat sub coordonarea Universităţii „Dunărea de Jos“ din Galaţi, director de proiect prof. dr. Liliana Mihaela Moga, în colaborare de Softeh Pus SRL, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanţa şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din București. cu participarea prof. dr. Zhang Xiaoshuan de la China Agricultural Univertsity, membru în echipa proiectului.

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email