UGAL

La propunerea Institutului Transfrontalier de Studii Internaționale și Justiție Penală, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va acorda titlul academic de doctor honoris causa al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați, domnului profesor universitar dr. Augusto SINAGRA, profesor de Drept internațional și european la Universitatea „La Sapienza” din Roma și la Universitatea „Kore” din Enna, Italia, vicepreședinte al Asociației Italiene a Cercetătorilor de Drept Internațional și European.
 
Contribuţiile domnului profesor univ. Augusto Sinagra în cercetarea ştiinţifică și implicarea Domniei Sale în domeniul atât de complex al dreptului european și internațional sunt de actualitate şi originale. Prezentarea rezultatelor acestora, atât prin articole şi cărţi publicate cât şi prin participările la manifestările ştiinţifice naţionale şi internaţionale, cu ocazia prelegerilor la importante universităţi din străinătate, constituie evenimente deosebite şi relevă interesul de care se bucură, la scară largă, rezultatele cercetărilor întreprinse de domnul profesor.

Întreaga sa activitate ştiinţifică și profesională este marcată de profunde contribuţii originale, fundamentale şi aplicate.

Ceremonia va avea loc luni, 20 noiembrie 2017, începând cu ora 14.30, în Sala Senatului. 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email