UGAL

Workshop-ul este organizat de SAS-UGAL, Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în cadrul proiectului: Antreprenoriat modern și eficient pentru studenții și absolvenții UDJG. SAS-UGAL, cod CNFIS-FDI-2017-0542.
 
Participarea este gratuită și se pot înscrie numai actualii studenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați sau absolvenți ai UDJG, din anii 2015, 2016 sau 2017. Doritorii vor trebui să facă dovada statutului prin carnetul de student (vizat 2017), respectiv prin copie a diplomei de absolvire (sau adeverință).
 
La acest workshop sunt disponibile 30 de locuri. Înscrierile se fac online, prin Formularul de la adresa https://goo.gl/forms/GbvMgJ6YUXuMKzFD2, până la completarea numărului de locuri disponibile, moment după care accesarea Formularului de înscriere nu va mai fi posibilă. 
 
Agenda workshop-ului poate fi consultata la https://goo.gl/jD61qu 
 
Numai cei acceptați să participe la workshop vor primi Invitația de participare, pe adresa de email validă, pe care au furnizat-o în formularul online, până la data de 14 nov. 2017, ora 16:00.
 
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați dnei Profesor Minodora Rîpă, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Workshop-ul va avea loc miercuri, 15 noiembrie 2017, între orele 14.00 – 18.00, în Sala Senatului UDJG, str. Domnească 47, Galați. 
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email