UGAL


Departamentul de Inginerie Mecanică din cadrul Facultății de Inginerie organizează în data de 24 noiembrie 2017, începând cu ora 10,00, prima ediție a Workshopului național cu titlul: Creşterea relevanţei învăţământului universitar tehnic în relaţie cu dezvoltarea industrială regională.
Pot fi prezentate lucrări tip poster (chiar dacă au fost publicate în reviste de specialitate, acestea nu trebuie să fi fost prezentate în altă împrejurare, oral sau poster). Lucrările participante vor intra în competiţie, iar cele mai bune cinci lucrări vor fi publicate în revistă de specialitate cotată ISI.
Workshopul se va desfășura în HUB-ul digital câștigat prin competiție națională în cadrul proiectului Universitatea Antreprenorială, la sala K 113 din Campusul Științei, pe strada Domnească, nr. 111. Persoana de contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. La workshop sunt invitați să participe atât cadre didactice universitare, cât și doctoranzi.  

Detalii despre programul evenimentului puteți găsi pe http://www.ing.ugal.ro/Resurse/PagInit/IM_Program_workshop.pdf.


            
            
            
            	
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email