UGAL

Bavaria invită studenți din Europa Centrală, de Est și de Sud-Est să aplice pentru programele cu bursă pentru anul academic 2018-2019 prin BAYHOST (Bavarian Academic Center for Central, Eastern and Southeastern Europe). Sunt elegibili să aplice absolvenți din Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia și Ucraina.

Bursele sunt pentru finanțarea programelor de masterat și doctorat la universități din Bavaria. Bursele anuale pot fi prelungite de două ori până la 3 ani. Bursa lunară este de 735 € și studenții care au cel puțin un copil primesc 895 €. De asemenea, pot fi finanțate vizite de studiu cu durata de un an în Bavaria, pentru studenții doctoranzi.

Obiectivul programelor anuale cu bursă este de a sprijini cooperarea științifică și schimbul academic între Bavaria și Europa Centrală, de Est și de Sud-Est. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 1 decembrie 2017 (data primirii).

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul BAYHOST: http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/study-in-bavaria/index.html
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email