UGAL


În perioada 25-27 octombrie 2017, se va desfășura a patra ediție a Conferinței Internaționale New Trends in Environmental and Materials Engineering – TEME2017, organizată de Departamentul Ingineria Mediului și Securității în Industrie din cadrul Facultății de Inginerie în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și sub egida Academiei de Științe din România.

Înregistrările vor începe în data de 25.10.2017, de la ora 14.00, în sala AN 007. A doua zi, 26.10.2017, va fi rezervată deschiderii oficiale, prezentărilor plenare, la Hotelul Galați apoi prezentărilor orale și poster, a peste 100 de articole, în corpul D, pe strada Domnească, nr. 111. Conferința se va încheia cu o plimbare pe fluviul Dunărea pe vaporul Universității.
 
În cadrul prezentărilor plenare ne vom bucura de prezența a două personalități din domeniul științific, cu realizări recunoscute pe plan internațional și anume Prof. dr. ing. Adrian DIMA din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și Prof. dr. ing. Ion SANDU din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email