UGAL

În perioada 22-26 ianuarie 2018 se va desfășura, la Timișoara, cea de-a 4 ediție a Școlii Internaționale de Iarnă „Big Data”, în cadrul Univeristății de Vest Timișoara.
 
Big Data 2018 va fi un eveniment de formare în domeniul cercetării care vizează informarea participanților cu privire la cele mai recente progrese în domeniul dezvoltării rapide a datelor importante.

Acesta acoperă un spectru larg de cercetări interesante și inovare industrială, cu un potențial extraordinar și cu un impact imens asupra descoperirilor științifice, asupra medicinei, ingineriei, modelelor de afaceri și societății în sine. Academicieni renumiți și pionierii industriei vor preda și vor transmite informațiile publicul. Provocările majore legate de analiza, gestionarea și stocarea datelor importante vor fi identificate prin două prelegeri cheie, 26 de cursuri și o masă rotundă care va aborda subiectele cele mai active și interesante. De asemenea, va fi organizată o sesiune deschisă care va oferi participanților posibilitatea de a-și prezenta propria activitate și vor avea loc două sesiuni speciale cu profil industrial și de recrutare.
 
Acest eveniment se adresează tututor categoriilor de studenți, dar mai ales, studenților masteranzi, studenților doctoranzi, cercetătorilor și celor implicați în industrie care doresc să se informeze cu privire la evoluțiile recente și tendințele viitoare.
 
Pentru mai multe detalii despre eveniment, cursuri și taxe, puteți accesa site-ul evenimentului http://grammars.grlmc.com/BigDat2018/
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email