UGAL

În cadrul seriei „Conferințele U3A”, joi, 19 octombrie 2017, ora 16.00, în sala A001, str. Dr. Carnabel nr. 61 va avea loc conferința „Viitorul începe mâine” susținută de prof. univ. dr. Radu Dop.

Chirurg cu o bogată carieră universitară și de cercetare în programe naționale și internaționale și cu experiență în domeniul strategiilor de dezvoltare durabilă în progame ale World Bank, European Comision, SDCA (Swiss Agency for Development and Cooperation), prof.univ.dr. Radu Dop a fost de asemenea director al Spitalului Clinic de Urgență din București, ministru adjunct în Ministerul Sănătății (în anul 1990) și CEO al Spitalului Euroclinic din București.

Din 2014 este cercetător în Grupul Starwalker al Institutului de Științe Spațiale de la Măgurele. Fost bursier Eisenhower – managementul strategic al serviciilor de sănătate, expert al Comisiei Europene pentru activităti de cercetare eHealth DG-SANCO, membru al grupului de lucru e-Health al Comisiei Europene de la Bruxelles și director REMSSy – Programul romano-elvețian  de integrare a serviciilor medicale de urgență, dr. Radu Dop este membru fondator al Asociației de telemedicinã și aplicații spațiale pentru sãnãtate, membru fondator al Consorțiului pentru Telemedicină în Medicina Critică și al Centrului de Studii pentru Științe de Graniță al Comisiei Nationale a României pentru UNESCO.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email