UGAL


La festivitatea de recompensare a performanței în mediul economic gălățean, organizată de Patronatul  Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii Galați și desfășurată în data de 5 octombrie 2017 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, s-au acordat o serie de premii speciale pentru rezultate sau contribuții deosebite într-un domeniu.

Centrul Integrat de Cercetare, Expertiză și Transfer Tehnologic în Industria Alimentară (BioAliment – TehnIA)  din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor a UDJG  a primit Premiul Special pentru promovarea activităților de cercetare și inovare.

Prof.dr.ing. Nicoleta Stănciuc a declarat la primirea trofeului: „Vă întrebați, poate, ce căutăm noi, cei de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați într-o astfel de gală a IMM-urilor? Aș putea să vă spun foarte simplu că locul nostru este aici, lângă dumneavoastră. Rolul nostru este de a contribui prin cercetare, dezvoltare, inovare,  prin urmare ne dorim să deveniți partenerii noștri”.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email