UGAL

International Business School-Americas în parteneriat cu cea mai importantă universitate din Brazilia UNIP - Universidade Paulista, organizează cursuri intensive, în limba engleză, în domeniul afacerilor, în São Paulo, pe o durată de 2 sau 3 săptămâni, pentru studenții și cadrele didactice care vor să-și dezvolte sau să-și îmbunătățească capacitățile de lideri în companii.
 
European Foundation for Management Development (EFMD) oferă în fiecare an studenților români un număr limitat de burse, în valoare de 4.000 de dolari (această sumă acoperă aproximativ 70% din suma necesară efectuării cursului).

Cursurile au loc de 3 ori pe an în: Ianuarie (2 săptămâni) și Iulie/August (3 săptămâni). În cadrul programului vor fi invitate personalități pentru a ține discursuri și vor fi realizate vizite la diferite companii din São Paulo. Programele la care se pot înscrie candidații sunt: Strategy & Marketing for Emerging Countries (SMEC) și Survival Portuguese & Business Etiquette (SP).

Mai multe informații puteți afla contactând-o pe doamna Roberta Rodrigues: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., termenul limită fiind 22 octombrie 2017.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email