UGAL

Așa cum v-am obișnuit la fiecare început de an universitar, Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) desfășoară o campanie de recrutare adresată studenților mediciniști care doresc sa iasă din anonimat. Odată înscriși în organizație, aceștia vor căpăta calitatea de membri cu drepturi depline și vor putea avea acces la toate proiectele SSMG.
 
Noul an universitar aduce însă și dorința de integritate studențească, astfel încât SSMG își deschide larg  porțile pentru studenții de la oricare dintre facultățile din centrul universitar „Dunărea de Jos” din Galați. Odată înscriși, aceștia vor avea calitatea de voluntari SSMG, ce vor avea aceleași drepturi ca și membri și vor putea participa la acțiunile pentru care își manifestă interesul. Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) este o organizație
studențească înființată în anul 2009, oficial recunoscută de către Facultatea de Medicină și Farmacie și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Scopul nostru este să încurajăm dezvoltarea personală și profesională a tuturor studenților,  precum și cercetarea științifică, demarând numeroase proiecte și acțiuni de voluntariat, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la importanța acestor evenimente în comunitate, dar și pentru a face viața de student mai interesantă.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email