UGAL

 
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic (DFCTT), a obținut Avizul Autorității Naționale pentru Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) pentru organizarea și desfășurarea cursurilor de specialitate pentru persoanele fizice/instalatori autorizați care desfășoară activități de proiectare, execuție și exploatare a obiectivelor/sistemelor din domeniul gazelor naturale și a instalațiilor de utilizare în domeniul gazelor naturale.

Domeniul gazelor naturale este al doilea domeniu reglementat la nivel național, alături de cel al energiei electrice, în care UDJG - DFCTT este avizată de către ANRE pentru desfășurarea cursurilor de specialitate.

Oferta educațională a DFCTT, disponibilă pe http://dfctt.ugal.ro, este susținută de un personal academic calificat, de condiții optime de derulare a cursurilor și de un personal administrativ cu experiență, disponibilitate și profesionalism.

Cursanții DFCTT au la dispoziție o ofertă complexă de programe de formare profesională, la un raport excelent preț/calitate, beneficiind de cele mai reduse taxe de studii la nivel național.

Pentru înscrieri, vă așteptăm la sediul departamentului din Galați, Str. Domnească nr. 47, Sala U 109, Telefon: 40 336 130 142, Fax: 40 236 468 061, Email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Înscrierile se pot face și online, accesând http://dfctt.ugal.ro/inscrieri-cursuri-online
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email