UGAL

Studenți seniori
Luni, 10 octombrie 2016, începând cu ora 11.00, studenții seniori din cadrul proiectului „Universitatea vârstei a treia” sunt așteptați la festivitatea de deschidere a anului universitar.

Evenimentul, care va avea loc în Aula Magna a Corpului M din Campusul Științei, se va bucura de prezența profesorilor cu care noii cursanți se vor întâlni de-a lungul anului universitar.


„Universitatea vârstei a treia”, deschisă în cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, este un proiect pionier în România, care aşează în centrul acţiunilor sale seniorii. Construită după un model de origine franceză şi adaptată spaţiului cultural şi academic gălăţean, U3A este înainte de orice un adevărat laborator al provocărilor.
 
Învăţare pe tot parcursul vieţii, incluziune socială, dialog intergeneraţional, valorizare şi valorificarea a potenţialului uman sunt doar câteva dintre cuvintele cheie care structurează demersul nostru. Afirmăm în acelaşi timp că, dincolo de acestea, important cu adevărat este omul însuşi, indiferent de vîrsta lui biologică.

Sursa foto: now.ccv.edu
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email