UGAL

Foto Eveniment
Departamentul de Ingineria Fabricației din cadrul Facultății de Inginerie găzduiește astăzi, 5 octombrie, workshop-ul cu tema „Realizări și perspective în domeniul sudării conductelor”, organizat în cadrul proiectului PN-II tip Parteneriate PCCA-2011-3.1-1057 „Creșterea securității în alimentarea cu energie – GAZODUCT”.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este coordonator al acestui proiect și la acest eveniment participă atât universitățile și instituțiile partenere în proiectul de cercetare cât și reprezentanți ai altor universități și societăți industriale din țară.

Printre acestea se numară: Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Politehnica din București, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Asociația de Sudură din România, Ductil S.A. Buzău, Șantierul Naval Damen din Galați, Arcelor Tubular Products Galați.

Workshop-ul de azi este un preambul al Conferinței Anuale a Coordonatorilor Sudării, care se desfășoară la Galați în zilele următoare. În cadrul proiectului de cercetare s-a consolidat un consorțiu de cercetare în domeniul sudării la care, prin participarea la acest workshop, și-au manifestat interesul de a adera o serie de întreprinderi interesate în aplicarea rezultatelor cercetării dar și o serie de universități interesate în participarea la continuarea cercetărilor.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email