UGAL

foto întâlnire 2013
Marți, 6 septembrie, începând cu ora 10.00, la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor  va avea loc o întâlnire emoționantă. Promoția 1961-1966 a Facultății TCPATP (Tehnologia și Chimia Produselor Alimentare și Tehnica Piscicolă) se va reuni la 50 de ani de la absolvire. Este cea de-a noua reîntâlnire a acestei promoții, precedenta având loc în 2013 (foto). 

De la ora 10.00 până la 10.45, în curtea interioară din Campusul Științei (strada Domnească nr. 111) se vor face fotografii, iar la ora 11.00, în sala M 111 va avea loc cursul festiv.  

Va fi strigat catalogul, după care va urma o călătorie în timp, prilejuită de vizionarea unui film cu amintiri comune, cel mai de preț suvenir al tinereții.

Sala M 111 nu a fost aleasă întâmplător, fiind locul ce păstrează intacte spiritul, tinerețea și prietenia foștilor colegi ce în urmă cu o jumătate de veac lăsau deoparte carnetul de student și porneau să înfrunte vâltorile vieții.

Sub genericul ”Chemarea anilor de studenție”,  absolvenții promoției de acum 50 de ani de la TCPATP au realizat o carte sub forma unui album colectiv, coordonat de Corneliu Popa, Mihaela Liana Popa și Claudiu Naghi, publicat la Editura InfoRapArt.

Întâlnirea va continua după-amiază, cu o masă festivă la Restaurantul Faleza. Prietenia și coeziunea foștilor absolvenți de la TCPATP sunt un bun exemplu pentru oricine. Le dorim să îi țină Dumnezeu sănătoși și să continue cât mai mult tradiția acestor frumoase revederi!
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email