UGAL

Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie
Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează, pentru  anul universitar 2016-2017, concurs de admitere pentru o nouă specializare de licență: RESURSE UMANE.

Specializarea este autorizată în cadrul Domeniului Sociologie care beneficiază de 20 de locuri finanțate de la buget și 74 în regim cu taxă.

Aceasta a fost concepută ca un program inter-disciplinar în cadrul căruia Sociologia, Filosofia, Dreptul, Economia sau Comunicarea sunt principalele arii științifice pe care le vor aprofunda absolvenții de clasa a XII-a și persoanele interesate care și-au propus să urmeze cursurile acestei specializări.
 
Durata ciclului de studii va fi de trei ani, învățământ cu frecvență.
 
Pentru a completa pregătirea și studiul studenților de la Resurse Umane, Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie va organiza stagii de practică în cadrul instituțiilor publice și private locale și naționale. Viitorii studenți vor avea opotunitatea de a studia în una din universitațile europene partenere ale facultății prin intermediul burselor de studiu și practică oferite de programul Erasmus+.
 
Pentru detalii privind tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise, vă invităm să consultați pagina dedicată admiterii în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați:
http://www.admitere.ugal.ro/site/sau www.fift.ugal.ro.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email