UGAL

Afiș eveniment
Specialiștii Google vin la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în data de 23 iunie 2016, pentru a discuta cu studenții despre cele mai utilizate unelte de promovare online ale momentului.

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru studenți și antreprenori  de a învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Întâlnirea va avea loc joi, 23 iunie, în sala A 001 (Strada Gării, colț cu Strada Carnabel), în intervalul orar 10.00 – 14.00. Este de-ajuns să participați la una dintre sesiuni pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi consultate aici. Formularul de înscriere poate fi găsit aici.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email