UGAL

În perioada 13 - 14 mai 2024 a avut loc în Nicosia, Cipru a patra întâlnire transnațională a proiectului Erasmus+ „Înființarea unei organizații civile la nivel European” (Start a civil society organization at European level – CSO Admin).

La acest eveniment s-au reunit delegațiile din cele cinci țări partenere ale proiectului: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, România, în calitate de coordonator, Universitatea Jaume I de Castellon, Spania, Associação Portuguesa de Business Intelligence, Portugalia, Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Lodzi, Polonia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA), Spania, și SEAL CYPRUS, Cipru.

Întâlnirea organizată de SEAL CYPRUS s-a desfășurat pe parcursul a două zile, având ca principal obiectiv planificarea atelierelor locale și asigurarea sustenabilității și diseminării proiectului.

În cadrul atelierelor locale, se va evidenția consolidarea sustenabilității proiectului prin intermediul unui proces care presupune publicarea recomandărilor și rezultatelor CSO Admin către organizațiile care doresc să colaboreze, să promoveze și să transfere rezultatele proiectului în sfera Organizațiilor Civile. Rezultatele atelierelor vizează, în special, un impact pozitiv asupra organizațiilor din afara parteneriatului.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email