UGAL

În perioada 23-26 aprilie 2024, reprezentanții Universității „Dunărea de Jos” din Galați au luat parte la cea de-a cincea întâlnire transnațională din cadrul proiectului Erasmus + DEBATE, finanțat de Serviciul Spaniol pentru Internaționalizarea Educației (SEPIE).

Această întâlnire a adus împreună reprezentanți din toate instituțiile partenere ale proiectului, incluzând ESIC University - Spania, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați – România, Ensino Superior Empresarial, LDA. - Portugalia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA) - Spania, Kultur Egitim ve Proje Dernegi - Turcia și University of Peloponnese – Grecia.

Scopul întâlnirii a constat în stabilirea direcției și în detalierea subiectelor abordate în cadrul dezbaterilor, pentru a asigura o participare și implicare cât mai eficiente din partea tuturor părților implicate.

Evenimentul "Transnational evaluation meeting" a constituit un moment esențial în progresul proiectului, oferind o platformă interactivă pentru schimbul de idei și coordonarea acțiunilor viitoare.

Reprezentanții Universității „Dunărea de Jos” din Galați, alături de cei ai ISAG - European Business School și ESIC University, au prezentat manualele destinate participanților, mentorilor și juriului. În cadrul întâlnirii s-a sabilit calendarul dezbaterilor online, precum și activitățile de  diseminare.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email