UGAL

Așa după cum anunța în urmă cu câteva zile, Senatul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a lansat în dezbatere publică noua Cartă universitară. Aceasta a fost realizată de Comisia pentru completarea și actualizarea Cartei UDJG, în conformitate cu Legea învățământului superior nr. 199/2023, și poate fi consultată accesând următorul link:

https://ugal.ro/informatii/organizare/senatul-universitatii/dezbatere-publica-senat/11-site/10678-propuneri-privind-completarea-si-actualizarea-cartei-udjg-curent

„Această inițiativă reprezintă un pas esențial în evoluția și adaptarea universității noastre la schimbările semnificative din domeniul educației și cercetării. Scopul nostru este să consolidăm și să actualizăm cadrul instituțional pentru a ne asigura că Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați rămâne un pol de excelență academică și un promotor al progresului social și economic în regiunea noastră. Invităm cu căldură întreaga comunitate academică să participe activ la această dezbatere publică, să își exprime opiniile și să contribuie cu sugestii constructive pentru îmbunătățirea propunerii noastre. Transparența și colaborarea sunt elemente fundamentale în procesul nostru decizional, iar părerea fiecărui membru contează în modelarea viitorului nostru comun”, a declarat președintele Senatului universitar, conf. univ. dr. Alexandru Nechifor.

Daca aveti propuneri și observații referitoare la Cartă, vă rugăm să le trimiteți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 15 martie 2024.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email