UGAL

Pregătirile pentru Admiterea din această vară continuă la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Astăzi a avut loc o întâlnire de lucru între reprezentanți ai UDJG și cei ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. Discuțiile dintre domnul prof. dr. ing. Silvius Stanciu, prorector al UDJG, și doamna inspector școlar general Ana-Cristiana Botan au vizat pregătirea unui târg educațional marca „Student #UDJG” la Bârlad, al doilea oraș ca mărime din județul Vaslui, dar și oportunități de dezvoltare de noi specializări compatibile cu piața muncii din județul Vaslui.

Delegația UDJG a avut și o întâlnire cu Ciprian Ionuț Trifan, vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, tema discuției fiind, de asemenea, oportunitatea deschiderii de către UDJG a unor specializări noi, compatibile cu cerințele de pe piața muncii.

Campania de promovare a ofertei educaționale din această primăvară va cuprinde șapte târguri educaționale, dintre care patru în județele limitrofe Galațiului, două în Republica Moldova și unul în Ucraina.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email