UGAL

Continuând evoluția ascendentă din ultimii ani, marcată prin realizarea unui maxim istoric al publicațiilor indexate în Clarivate-Web of Science, Universitatea Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a ocupat în locul 10 la nivel național din cele 102 universități evaluate în cadrul clasamentului ”Webometrics Ranking of World Universities", Ediția 2024 (https://www.webometrics.info/en/Europe/Romania).

Clasamentul din acest a inclus 11.991 instituții academice de învățământ din întreaga lume (https://www.webometrics.info/en/world?page=120).

Clasamentul "Webometrics Ranking of World Universities" este o inițiativă a Laboratorului de Cibermetrică, ce aparține Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), cea mai mare instituție publică de cercetare din Spania și printre primele organizații de cercetare fundamentală din Europa.

„Mulțumesc colegilor noștri, membri ai comunității academice gălățene, pentru rezultatele de excepție obținute în cadrul cercetării de excelență, cu impact semnificativ asupra vizibilității și a fondurilor alocate universității noastre. Managementul performant al cercetării aduce instituției noastre rezultate remarcabile la nivel național și internațional”, a menționat prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email