UGAL

În ziua de 26 ianuarie 2024 s-a desfășurat Workshopul cu tema „Tehnologii digitale pentru învățare interactivă”, eveniment organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie și Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Galați, Școala Gimnazială Nr. 28 din Galați și Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Galați.

Tema activității a vizat utilizarea tehnologiilor digitale în activitățile cu elevii, respectiv impactul acestora în procesul educațional din învățământul preuniversitar.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Erasmus+ EXPLORATIONS IN THE DIGITAL WORLD PROJECT (ExdiWorld), 2021-1-TR01-KA220-SCH-000027804, fapt care a prilejuit și diseminarea activităților derulate pe parcursul implementării proiectului, respectiv prezentarea rezultatelor obținute .

La activitate au participat inspectori și manageri școlari, cadre didactice și informaticieni din învățământul preuniversitar gălățean, precum și o delegație din Republica Moldova, formată din reprezentanții Direcției Generale de Învățământ din Cahul și profesori de informatică din orașul și din raionul Cahul. 

 Participanții au avut ocazia să prezinte diferite resurse educaționale digitale și să ofere exemple de utilizare a tehnologiilor digitale în activitatea cu elevii.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email