UGAL

Elevii de clasele a X-a, a XI-a și a XII-a din liceele județului Galați sunt așteptați miercuri, 22 noiembrie, la Târgul Educațional „Student #UDJG” de la Galați, pentru a afla detalii despre programele de studiu și condițiile de cazare din campus oferite de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Acțiunea va avea loc între orele 10:00 și 16:00, în holul sediului central din strada Domnească nr. 47. Facultățile vor aduce la standuri tot ce au mai bun, și, în plus, elevii putea afla detalii despre organizațiile studențești din UDJG, alte centre de formare, și vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri: APAN, Arabesque, Vascar, DMT Marine Equipment, Familia Safir, Creionul Meu.

La deschiderea oficială a evenimentului sunt așteptați: oficialități locale, reprezențanți ai IȘJ, parteneri, cadre didactice, studenți, elevi și părinți.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email