UGAL

Seria Târgurilor educaționale organizate de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în județele limitrofe a continuat joi, 16 noiembrie 2023, cu evenimentul organizat în Sala de Sport a Liceului „Ștefan Procopiu” din Vaslui. Peste 1.000 de liceeni și profesori au răspuns prezent la întâlnirea cu reprezentanții facultăților din UDJG, pentru a sta de vorbă cu profesorii, studenții și absolvenții UDJG și a face cea mai bună alegere în ceea ce privește continuarea carierei.

Ca de obicei, Târgul Educațional „Student #UDJG” s-a bucurat de sprijinul autorităților locale și județene, dar și de cel al partenerilor din mediul economic. Au fost alături de noi reprezentanții gazdelor, respectiv ai Liceului „Ștefan Procopiu”, ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și ai Consiliului Județean Vaslui, precum și partenerii Vascar, Familia Safir, Arabesque și DMT.

„Mă bucur să văd astăzi atât de mulți participanți la evenimentul nostru, așa că vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare. Mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Vaslui, conducerii Consiliului Județean Vaslui, precum și partenerilor Vascar și Familia Safir, de aici din Vaslui, dar și partenerilor tradiționali Arabesque și DMT. Îi îndemn pe elevi să vină la Galați să se perfecționeze pentru o carieră de succes”, a declarat Prorectorul Silvius Stanciu, inițiatorul și organizatorul Târgurilor Educaționale „Student #UDJG”.

Ultimul târg din acest an calendaristic va avea loc la Galați, pe 22 noiembrie, în holul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, între orele 10.00 și 16.00.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email