UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați continuă seria de acțiuni de promovare instituțională cu un nou târg marca „Student #UDJG”. Reprezentanții facultăților se vor deplasa la Vaslui, la sediul Sălii de Sport a Liceului „Ștefan Procopiu”, de pe strada Castanilor nr. 3, pe 16 noiembrie pentru a sta de vorbă cu liceenii, părinții acestora și profesorii din județul Vaslui și pentru a le prezenta oferta educațională a universității.

Liceenii vor avea posibilitatea, în intervalul 10.00-16.00, să stea de vorbă cu cadrele didactice dar și cu studenții facultăților. Nu vor lipsi concursurile și tombola cu premii, organizate din oră în oră, premiile fiind oferite de partenerii universității: Vascar Vaslui, Arabesque și Familia Safir.

Evenimentul beneficiază de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și al autorităților locale și județene.

„Vrem să prezentăm celor interesați oferta noastră educațională, cu informații complete despre programe de licență, asociații studențești! Așteptăm un număr mare de participanți la acest eveniment, la fel ca anul trecut, elevi, profesori, părinți și alte persoane interesate. Te așteptăm să fii student UDJG”, ne-a precizat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Târgurile Educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Detalii suplimentare pot fi găste pe site: www.ugal.ro.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email