UGAL

În data de 9 noiembrie 2023, a avut loc în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați primul atelier de lucru din cadrul Proiectului Erasmus+ DEBATE, finanțat de Spanish Service for the Internationalisation of Education (SEPIE).

Cadrele didactice și formatorii care au participat la cursul de învățare și formare în Porto, în perioada 10-14 iulie 2023, la ISAG - European Business School, au pus în practică în fața studenților metodologia de stimulare a dezbaterii în vederea dezvoltării abilităților și a gândirii critice. Tinerii participanți la atelierul de lucru vor utiliza platforma de e-learnig a proiectului, pentru dezbateri online împreună cu tineri din țările partenerilor, dobândind astfel abilități care pot fi folosite în cariera lor.

Coordonatorul proiectului este ESIC University, Spania iar partenerii sunt: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, ESE, Ensino Superior Empresarial, LDA., Portugalia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA), Spania, Kultur Egitim ve Proje Dernegi, Turcia, și University of Peloponnese, Grecia.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email