UGAL

Peste 800 de elevi de liceu, însoțiți de părinți, rude sau cadre didactice au venit joi, 9 noiembrie, la Casa de Cultură din Tecuci, pentru a vedea ofertele facultăților prezente la Târgul Educațional Student#UDJG, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

La deschiderea evenimentului au participat: Prorectorul Silvius Stanciu, inițiatorul și organizatorul Târgurilor Educaționale Student#UDJG, Inspectorul școlar general, prof. Gina Brînzan, Primarul Municipiului Tecuci, Lucian Costin, Liliana Cambanache și Valeriu Manailă din partea CJ Galați și Oliwer - Claudiu Drăgan, Viceprimar Tecuci precum și reprezentanți ai partenerilor Contec Food SRL Tecuci, Creionul Meu Tecuci, APAN și Arabesque Galați.

„Vă așteptăm să ne fiți studenți și cu siguranță nu veți regreta! Venim la Tecuci ca acasă și pentru asta mulțumim școlilor din municipiu, cadrelor didactice, autorităților din zonă, Inspectoratului Școlar, partenerilor care ne ajută de fiecare dată să îi motivăm pe elevii participanți”, a declarat Prorectorul Silvius Stanciu.

Elevii prezenți au avut ocazia să participe și la o tombolă cu premii oferite de firmele partenere: Contec Food SRL Tecuci, Creionul Meu Tecuci, APAN, DMT Marine Equipment și Arabesque Galați.

 

Pentru toți cei care au ratat întâlnirea de ieri cu reprezentanții UDJG pot găsi detalii despre admitere pe www.admitere.ugal.ro.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Următoarele interacțiuni organizate între elevi și mediul universitar vor avea loc pe 16 noiembrie la Vaslui și pe 22 noiembrie la Galați.

WhatsApp Image 2023 11 09 at 12.38.28

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email