UGAL

La propunerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a conferit astăzi titlul de doctor honoris causa prof. univ. Yogesh Dwivedi, de la School of Management Swansea University, Marea Britanie.

Laureatul de astăzi, domnul Yogesh Dwivedi este profesor de marketing digital și inovare, director fondator al Centrului de Cercetare a Piețelor Emergente (EMaRC) și co-director de cercetare la School of Management, Universitatea Swansea, Marea Britanie.

„A primi titlul de Doctor Honoris Causa înseamnă a fi recunoscut nu doar pentru realizările sale, ci și pentru caracterul său, pentru etosul cu care se implică cu membrii comunității academice de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din „Dunărea de Jos” din Galați din cadrul UDJG. Din perspectiva sa, merită menționată colaborarea dintre profesorul Dwivedi și cercetători de la universitatea noastră, concretizată în articole publicate în reviste respectabile precum International Journal of Contemporary Hospitality Management și Journal of Computer Information Systems”, se arată în laudatio pregătit de gazde.

În prezent, prof. univ. Yogesh Dwivedi este redactor-șef al Jurnalului Internațional de Management al Informației, principala revistă în Știința Informației, indexată în Web of Science, cu factor de impact 21.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email