UGAL

O delegație a Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, condusă de conf. dr. ing. Cristian Munteniță, a participat, în perioada 23-24 octombrie, la a cincea ediție a Conferinței Rețelei de Antreprenoriat și Inovare, organizată la Universitatea de Vest din Timișoara.

Conferința a reunit Centrele de Inovare și Transfer Tehnologic din universitățile din România, Societățile Antreprenoriale Studențești și comunitatea de Alumni Fulbright Scholars, precum și actorii ecosistemului de startup-uri și inovare din România, care sprijină mediul academic și de cercetare.

Participanții au conturat un plan de acțiune comun pentru inovare și transfer tehnologic, respectiv pentru societățile antreprenoriale studențești, care să întărească rolul universităților în specializarea inteligentă și sustenabilă a României.

La Conferință au participat peste 100 de reprezentanți ai universităților din România, cărora li s-au alăturat 30 de contributori externi.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email