UGAL

Emoții imposibil de cuprins în cuvinte i-au încercat ieri pe toți participanții la recepția organizată de Consulatul General al României la Cahul pentru a omagia încheierea mandatului Excelenței Sale, Doamna Consul General Anca Corfu, după 9 ani plini de realizări și succese. Printre invitați s-a numărat și Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu.

„Ne înclinâm cu gratitudine și recunoștință pentru tot sprijinul de care Universitatea Dunărea de Jos din Galați a beneficiat din partea Domniei-Sale pentru implementarea proiectelor comune, dar și pentru prietenia și generozitatea cu care Doamna Anca Corfu s-a dedicat însuflețirii tuturor ideilor noastre. Îi urăm Exelenței Sale un mandat cel puțin la fel de rodnic în următoarea Misiune Diplomatică și îi mulțumim pentru toată căldura cu care a marcat viețile românilor de pe ambele maluri ale Prutului!”, a spus Rectorul UDJG.

Anca Corfu urmează să părăsească Republica Moldova pentru a prelua funcția de consul general al României la Vârşeţ, Republica Serbia.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email