UGAL

FACULTATEA TRANSFRONTALIERĂ vă invită să participați la Conferința Internațională „Interdisciplinaritate și Cooperare în Cercetarea Transfrontalieră (International Conference „Interdisciplinarity and Cooperation in Cross-Border Research. Economy & Technology” - ICCR 2023). Acest eveniment științific de anvergură, aflat la cea de a treia ediție, reunește specialiști din domenii, precum: economie și afaceri internaționale, agrifood, materiale avansate în inginerie, ecologie și protecția mediului și facilitează un climat academic propice descoperirilor și inovărilor de un real impact academic.

ICCR 2023 este organizată în format hibrid onsite / online și va include prezentări în plen, sesiuni de postere și workshop-uri. Evoluția contextului actual poate influența modalitatea de desfășurare a lucrărilor conferinței. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu-Hasdeu” din Cahul, R. Moldova.

Instituție organizatoare:

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, România

Parteneri:

  1. Universitatea  de Stat „Bogdan Petriceicu-Hasdeu” din Cahul, R. Moldova
  2. Academia de Studii Economice din Moldova, R. Moldova
  3. Universitatea de Stat din Moldova, R. Moldova
  4. Universitatea Cooperatist Comercială din Moldova, R. Moldova

Lucrările in extenso vor fi trimise până la data de 15.12.2023 și vor fi publicate în ACROSS – A Comprehensive Review of Societal Studies - BDI (ERIH PLUS, DOAJ, MLA, Index Copernicus).

Mai mulye detalii găsiți aici: https://www.transfrontaliera.ugal.ro/index.php/ro/cercetare/evenimente-stiintifice/conferinte/iccr-2023

Înregistrarea la conferință este gratuită!

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email