UGAL

Acest eveniment este organizat de către Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Colegiul Farmaciștilor și cu Spitalul Clinic de Urgență“Sf. Apostol Andrei” Galați și este dedicat atât cadrelor didactice, farmaciștilor, medicilor, chimiștilor, biologilor, biochimiștilor, cât și rezidenților, doctoranzilor și studenților.

Președintele de onoare al conferinței, domnul Profesor dr. Aurel Nechita, fondator al învățământului superior medical gălățean și prim decan al Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, împreună cu președinta conferinței, doamna Profesor dr. Oana-Maria Dragostin, din cadrul Departamentului de Științe Farmaceutice, la care se alătură comitetele de organizare, au deosebita plăcere de a va invita la acest important eveniment științific ce va reuni oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății, pentru a inspira următoarea generație de specialiști și de cercetători, cu prezentări interactive, cu scopul de a maximiza inovația și colaborarea în cadrul viitoarelor proiecte de cercetare. MED-FARM LAB 2023 reprezintă o platformă excelentă pentru analiza și cercetarea medico-farmaceutică de laborator, și acoperă cele mai recente progrese realizate în domeniile Toxicologiei, Controlului Medicamentului, Biochimiei, Microbiologiei, precum și în Cercetarea Farmacochimică și Farmacognostică de laborator.

Organizatorii vă invită la deschiderea oficială a Conferinței, care va avea loc vineri 6 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, în sala Panoramic a Hotelului Mercur din Galați, aflată la etajul IX. Programul Conferinței poate fi vizualizat pe pagina web: https://www.medfarmlab.ugal.ro/index.php/ro/.

Calitatea prezentărilor, cȃt și ocazia de a întâlni colegi, prieteni, mentori, sperăm să vă atragă în număr cât mai mare la Galați!  

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email