UGAL

O delegație a Universității „Dunărea de Jos” din Galați condusă de Prorectorul cu Activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social, prof. univ. dr. Silvius Stanciu a onorat cu prezența festivitățile prilejuite de a 32-a aniversare de la fondarea Academiei de Studii Economice din Moldova.

„Adresăm și noi, în numele Universității «Dunărea de Jos» din Galați, personal a domnului Rector, prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, sincere felicitări și alese urări de bine la împlinirea celor 32 de ani. ASEM a crescut vertiginos, oferind pieței muncii din Moldova și nu numai absolvenți de calitate. În plus, ASEM a reușit să realizeze numeroase cercetări valoroase pentru Republica Moldova. Le dorim și noi la mulți ani prosperi, în continuare!”, a spus prof. univ. dr. Silvius Stanciu.

Cu ocazia acestei aniversări, ASEM a organizat o serie întreagă de manifestări științifice corelate cu Ziua Economistului, sărbătorită zilele acestea în Republica Moldova. Tot zilele acestea, mai exact în perioada 22-23 septembrie, se derulează și a 27-a ediție a Conferinței „Competitivitate și Inovare în Economia Cunoașterii”.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email