UGAL

Promoția 2023 a absolvenților Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a organizat, pe 31 Mai 2023, Cursul Festiv. A fost un moment plin de emoție, atât pentru studenții noștri, cât și pentru profesori, mentori, colaboratori, părinți și prieteni. Și-au adunat forțele să-și exprime bucuria finalizării unei etape importante din viața lor. Au fost mulți, au fost veseli, au fost plini de speranță.

Felicităm toți studenții domeniilor/programelor de studii de licență:

  • Inginerie Mecanică - Inginerie Mecanică (IM)
  • Ingijerie Industrială - Tehnologia Construcţiilor de Maşini (TCM);
  • Ingineria Autovehiculelor- Autovehicule Rutiere (AR);
  • Inginerie și Management- Inginerie Economică Industrială (IEI);
  • Ingineria Mediului - Amenajări Hidrotehnice și Protecția Mediului (AHPM);
  • Ingineria Materialelor- Informatică Aplicată în Ingineria Materialelor (IAIM);
  • Științe Inginerești Aplicate- Inginerie Medicală (IMed).

Suntem foarte mândri de voi! Suntem mândri pentru că ați ajuns la capătul unei frumoase călătorii academice și pentru că ați petrecut, alături de noi, o perioadă delicată din viața tuturor, presărată de o situație pandemică, criză economică și socială complicată. Sunteți generația care își va dezvălui talentul, determinarea, dorința de a fi cel mai bun și motivația de a continua o carieră în domeniul ingineresc, care să contribuie la dezvoltarea mediului local, regional și național și, de asemenea, să promoveze sloganul Facultății de Inginerie Tradiție - Competență - Performanță. 

Mulțumim conducerii Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Facultății de Inginerie, colegilor noștri, profesori cu o deosebită experiență, care, cu profesionalism și generozitate, au depus cele mai mare eforturi în a vă forma ca specialiști și care au contribuit, în afară de educația tehnică, la educația voastră ca oameni. Mulțumim familiilor voastre și tuturor susținătorilor, pentru că v-au încredințat nouă, pentru 4 ani și pentru că au considerat că orientarea în domeniul ingineresc a reprezentat vectorul în dezvoltarea voastră de viitori profesioniști.

Vă dorim să vă găsiți crezul, calea, reușita, împlinirea, vă dorim să luați cele mai bune decizii pe viitor, să vă concentrați pe educația voastră continuă și, în final, să aveți o viață împlinită, cu sens și cu cât mai multe realizări.

Felicitări tuturor și mult succes în viitor!

Vivat, Crescat, Floreat!

 

Facultatea de Inginerie

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email