UGAL

În data de 20.12.2022 a avut loc prima întâlnire de lucru, online, a proiectului Erasmus + DEBATE, finanțat de Spanish Service for the Internationalisation of Education (SEPIE). Coordonatorul proiectului este ESIC University, Spania iar partenerii sunt: ESE, Ensino Superior Empresarial, LDA., Portugalia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA), Spania, Kultur Egitim ve Proje Dernegi, Turcia, University of Peloponnese, Grecia și Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galați.

Proiectul Erasmus+ DEBATE, în valoare de 250.000 EURO, cu o perioadă de implementare de 24 de luni, își propune să promoveze utilizarea dezbaterii ca metodologie de lucru în contextul învățământului superior, în vederea stimulării practicilor inovative de învățare și predare.

Proiectul DEBATE va oferi posibilitatea profesorilor să fie instruiți în această metodă și va crea o platformă de e-learning colaborativă, prin care tinerii, studenții și adulții din diferite medii culturale pot realiza dezbateri online și dobândesc abilități ce pot fi folosite în interese personale sau în carieră.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email