UGAL

Atmosferă de poveste la UDJG: Moș Crăciun a poposit lângă bradul frumos împodobit din Holul Universității (Domnească nr. 47) și a oferit, ajutat de două Crăciunițe, cadouri copiilor angajaților, care l-au răsplătit cu poezii și cântece.

Nerăbdarea și bucuria au plutit în aer, căci Moșul a dăruit și celor mari și celor mici, deopotrivă, iar colindele au răsunat în surdină. Inițiativa aparține prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității  „Dunărea de Jos” din Galați, care a fost ajutat, la rândul său, de câțiva spiriduși inimoși.

„Ne-am dorit să intrăm în atmosfera de Crăciun, să redevenim copii, măcar pentru câteva ore. Sărbătoarea Nașterii Domnului aduce în sufletele noastre speranța și ne învață să dăruim cu bucurie. Le mulțumim, astfel, celor din familia noastră academică, angajații din zona didactică, dar și administrativă, pentru un an dificil”, a declarat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul UDJG.

Tot în jurul bradului se primesc și colindătorii. UDJG a înregistrat pentru dvs. câteva momente frumoase cu cei care încă mai păstrează vie tradiția de Crăciun, pe care vi le va dărui în zilele următoare, prin intermediul social-media, pentru că dar din dar se face Sărbătoare, în cer și pe pământ!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email