UGAL

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică (FACIEE) continuă cu ediția a treia a concursului inedit care ne introduce în atmosfera magică a Crăciunului: „ACIEE vă urează Sărbători Fericite!”. Câștigătorii se vor bucura de premii importante oferite de: Băcănia Dasano – Sănătate prin bucate, Braseria Natur, Restaurant Acquarello, Florăria Dalia Floral și Studioul foto CreativeArt Photo Studio.

Singuri sau în echipă, studenții au avut ca sarcină să propună un mod original de a face urări colegilor și cadrelor didactice.
Toate aceste inițiative inedite de a combina tehnologia și imaginația cu tradiția pot fi admirate și votate (apreciate) pe pagina de Facebook a Facultății https://www.facebook.com/faciee.

Evaluarea și premierea tuturor acestor proiecte se va face în funcție de numărul de aprecieri pe care îl vor strânge de la internauți până MIERCURI 14 decembrie, ora 12.00.

Familia ACIEE vă invită să vă bucurați de creațiile studenților inventivi și vă urează Sărbători fericite!

Un număr de 9 proiecte așteaptă votul internauților:

1. Studentul Grigore Eduard de la anul 2 Automatică și Informatică Aplicată participă cu un proiect vesel, original, prin care ne aduce un strop din magia sărbătorilor de iarnă. Dacă încă nu ați văzut videoclipul vă invităm să-l urmăriți și de asemenea îl puteți vota la:  https://fb.watch/hg15oLAWJm/

2. De la anul 1 Calculatoare și Tehnologia Informației, participă echipa Spiridușele A+++ formată din studentele Radu Andreea-Denisa, Popa Adelina-Maria și Petrea Ana-Maria cu un proiect pe care vă invităm să îl apreciați la: https://www.facebook.com/photo?fbid=588305759962014&set=a.475457714580153

“Fiind studente, anul 1, la specializarea Calculatoare si Tehnologia Informației din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, ne-am decis să îmbinăm exersatul (învățatul) cu distracția. Astfel am realizat o felicitare în aplicația Autocad, aplicație pe care o folosim și în domeniul ales de noi, ne-am dezvoltat îndemânarea și am învățat tehnici noi. Am lucrat în echipă, ne-am distrat și am legat prietenii, cu speranța să dureze și după facultate. Având în vedere că este și un dar pentru studenți, Moșu' a inclus și toate răspunsurile la orice examen în spatele felicitării. Dacă te numeri printre studenții cuminți și fericiți, nu uita să mai treci pe la facultate și să achiziționezi felicitarea noastră. Stocul nostru este limitat, așa că grăbiți-vă! Sărbători fericite și luminate, iar Moșu' să vă aducă tuturor notele dorite la sesiune!”

3. De la anul 3 Calculatoare și Tehnologia Informației, participă echipa Pufoșii formată din studenții Agache Andrei Alexandru, Necula Petru Florian și Burtea Ionuț Marius cu un proiect pe care vă invităm să îl apreciați la : https://fb.watch/hg1K1Ec0rx/

”Site-ul "Vreau să trec în sesiune" made by Pufoșii SRL a apărut din dorința a 3 studenți de a împărtăși spiritul Crăciunului în rândul studenților. Platforma construită este un hub unde studenții sunt îndemnați să facă fapte bune, adică să nu lase aproapele să piardă lupta cu sesiunea sau să faci ziua mai bună unui coleg printr-un cadou la un preț bombă care poate salva pe cineva de o restanță urâtă! Sloganul nostru: Cine ești tu și cum ai apărut în dulapul meu!?”

4. Echipa Portal to the Future formată din studenții Sandu Alexandru David, Miron Sebastian Ștefan și Stanca Gabriel Alexandru, de la anul 3 Automatică și Informatică Aplicată vă propune spre vot un proiect pe care vă invităm să îl apreciați la: https://fb.watch/hg24uYQQkP/

“Întrucât suntem fani mcu, am vrut să ne imprimăm ideea în universul respectiv.
Astfel, am creat acest video tematic, unde ne-am exprimat creativitatea și dorința de câștig, cu speranta de a intriga fanii Marvel.”

5. Echipa Bradul formată din studenții Drăgan Florina-Flavia și Stan George, de la anul 1 Calculatoare și Tehnologia Informației vă propune spre vot un proiect pe care vă invităm să îl apreciați la: https://www.facebook.com/photo?fbid=588312879961302&set=a.475457714580153 Mesajul trimis de cei doi studenți: “ Salutare lume, proiectul nostru are în componență doi brăduți, unul reprezintă creativitate, relaxare, joaca de Crăciun și spiritul veseliei de Crăciun fiind vorba despre bradul din stânga. Brăduțul din dreapta reprezintă Crăciunul într-o formă creștină adică țintește la păstrarea tradițiilor, forma comună și tradițională a acestuia conturează acest aspect, astfel orice personalitate ai avea sau modul în care îți petreci Crăciunul, nu ai cum să dai greș cu felicitarea noastră.”

6. De la anul 2 Calculatoare și Tehnologia Informației, participă echipa サンタ(Santa)formată din studenții Anton Maria Magdalena, Stoicu Matei Răzvan și Vlad Petronela-Lorena cu un proiect pe care vă invităm să îl apreciați la: https://www.facebook.com/photo?fbid=588316029960987&set=a.475457714580153 “Proiectul nostru a pornit de la premisa că în perioada sărbătorilor toată lumea e pe fugă, cu toții se grăbesc să pregătească fel de fel de lucruri, de la cadouri până la masa de Crăciun și de Anul Nou, însă uită că sărbătorile și viața trec repede și trebuie să-și petreacă timpul alături de familie, alături de cei dragi. Așadar le-am pregătit un mic „Reminder” care să le aducă tuturor aminte (într-o oarecare măsură) să-și petreacă timpul cu familiile lor și să se bucure împreună de scurta vacanță de iarnă.”

7. Studenta Ghioca Ioana de la anul 1 Calculatoare și Tehnologia Informației participă cu proiectul care poate fi votat la: https://fb.watch/hg2HPi7D4i/ ”Ce faci când ești student și Crăciunul se apropie cu pași repezi, dar nici examenele nu sunt departe? Mai ales dacă primești și invitația de a face o felicitare digitală de Crăciun! Cine alege cursurile, să ridice mâna! Sunt Ghioca Ioana, studentă la Calculatoare, în anul I. E posibil totuși să îmbini cursurile (un brad 3D făcut în AutoCAD) cu un hobby (animația 2D). Rezultatul? O felicitare video prin care le transmit tuturor „Crăciun fericit!” și să intre măcar pentru câteva momente în atmosfera plină de pace a acestei sărbători.”

8. De la anul 3 Calculatoare și Tehnologia Informației, participă echipa El Pufi formată din studenții Ginghină Mihai, Lupu Nicoleta Claudia și Mirică Andrei Daniel. “Proiectul echipei El Pufi ilustrează esența Crăciunului în viziunea unui viitor programator și a unui buget de student. Garantăm că luminițele sunt de clasă A+++ iar cântecul e mai presus decât bormașina vecinilor.” Vă invităm să le apreciați proiectul la: https://fb.watch/hg2Q5iBes2/ ;

9. La acest concurs participă și studentul Popescu Robert George de la anul 1 Automatică și Informatică Aplicată. Puteți vota proiect la: https://fb.watch/hg2Wvb3-wH/  “Prin proiectul realizat de mine mi-am dorit să reaprind în sufletele celor care îl vizualizează MAGIA CRĂCIUNULUI. Iubirea, recunoștința și generozitatea nu trebuie să lipsească din sufletele noastre în această perioadă a anului. Mai mult, mi-am îndeplinit visul de a ura cât mai multor persoane cele mai calde gânduri și sărbători liniștite cu un Moș Crăciun cât mai darnic. Crăciun fericit tuturor!”

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email