UGAL

Articolul „Cercetarea riscurilor și oportunităților” a fost publicată în cadrul Proiectului Erasmus+ “Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth” – SMART Youth, numărul proiectului: 2020-2-TR01-KA205-095914. A fost realizat „Raportul de cercetare privind riscurile și oportunitățile” ce se concentrează pe definirea conceptului de vulnerabilitate la risc, cu un criteriu clar de evaluare, parametrii de măsurare a riscurilor potențiale, a sectoarelor și a tipului de întreprinderi care pot fi afectate, probabilitatea și gradul în care o afacere poate fi afectată.

În timp ce spiritul antreprenorial și abilitățile antreprenoriale depind de mediul de afaceri actual și de parametri, schimbări și riscuri variabile, astăzi se pare că alte riscuri, cum ar fi situațiile epidemiologice, pot avea un impact și mai mare asupra mediului de afaceri și a condițiilor economice globale. Succesul antreprenorilor și al întreprinderilor depinde în mare măsură de capacitatea lor de a evalua oportunitățile și de a identifica, preveni, reduce și gestiona riscurile.

Cercetarea este, de asemenea, un pas important în analiza lacunelor din programele educaționale actuale în domeniul antreprenoriatului din țările partenere Turcia, Bulgaria, România și Irlanda.

Cercetarea privind riscurile și oportunitățile este disponibilă la: https://smartyouth.net/documents/

Detalii suplimentare găsiți pe pagina web a proiectului: https://smartyouth.net/

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email