UGAL

“Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth” – SMART Youth, este susținut de Comisia Europeană în cadrul programului Erasmus+ pentru a dezvolta competențele antreprenoriale ale tinerilor; să le pregătească pentru piața mondială reală și digitală care să se poată adapta la posibile situații de criză pentru antreprenori. Publicul țintă al proiectului sunt „tinerii și studenții cu vârste cuprinse între 18-29 ani care sunt interesați de antreprenoriat”, „instituțiile de învățământ superior” și „organizațiile care activează în domeniul educației pentru tineret și al dezvoltării afacerilor”.

Există 6 parteneri din 4 de țări în cadrul proiectului, a cărui coordonator este Karadeniz Technical University, Turcia.

Partenerii internaționali implicați în realizarea proiectului sunt: Trabzon Chamber of Commerce and Industry, Turcia, Bulgarian Chamber of Commerce and Industry, Bulgaria, Higher School of Insurance and Finance, Bulgaria, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați , Romania, Letterkenny Institute of Technology, Irlanda de Nord.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email