UGAL

Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor salută, astăzi, toți berarii și iubitorii de bere din țară și din lume. Prima zi de vineri a lunii august este considerată, începând din 2008, ziua în care berea este omagiată. Berea este o băutură obținută prin fermentarea mustului de malț, cu adaos de hamei, care consumată în cantități moderate, bucură prin aromă, senzația de răcorire, gust. Berea aduce oamenii împreună din cele mai vechi timpuri. În Egiptul Antic, Osiris era considerat inventatorul berii, băutură care făcea parte din consumaţia zilnică a oamenilor.

Pentru Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor, această zi este un prilej de a mulțumi atât partenerilor dim mediul socio-economic, cât și studenților și absolvenților noștri, dedicați și doritori să parcurgă un drum lung, poate în cautarea gustului perfect, care poartă sau vor purta cu mândrie denumire de berar.

De asemenea, pentru Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor este un moment de prețuire a berarilor transformați în profesori, care și-au dedicat întreaga viața profesională în pregătirea celor mai buni ucenici. Este un moment de aducere aminte și de exprimare a recunoștinței noastre Profesorilor noștri, Prof. dr. ing. Antoaneta Stoicescu și Prof. dr. ing. Traian Hopulele.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email