UGAL

În intervalul 4-16 iulie se desfășoară înscrierile pentru Admiterea 2022 la extensiunea Universității „Dunărea de Jos” din Galați din județul Buzău, în ambele variante: atât online cât și fizic. Aici se organizează admiterea pentru următoarele programe de licență: la Facultatea de Educație Fizică și Sport, la zi, pentru programul de Educaţie fizică şi sportivă, unde s-au scors la concurs 50 de locuri cu taxă și la ID (învățământ la distanță) pentru Facultatea de Drept și Științe Administrative și Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.

La programul Drept, s-au scos la admiterea din acest an 60 de locuri cu taxă, iar la Agricultură alte 60 de locuri cu taxă.

Pentru extensiunea ID de la Buzău, criteriile de admitere sunt următoarele:

- 50% media examenului de bacalaureat și 50% media multianuală pentru specializarea Drept din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative

- 100%  media examenului de bacalaureat pentru specializarea Agricultură de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, din cadrul UDJG.

Pentru programul de la zi, al Facultății de Educație Fizică și Sport criteriile de admitere sunt următoarele:  Faza I - eliminatorie: Testarea capacității motrice generale (traseu/parcurs aplicativ), notată cu ADMIS/RESPINS, Faza a II-a: 50 % media de la examenul de bacalaureat; 50 % nota de la proba de aptitudini motrice specifice. (Candidatul trebuie să obțină cel puțin nota 5,00 ca medie a celor 2 probe, respectiv: alergare de viteză pe 50 m cu start din picioare și săritura în lungime de pe loc).   

Admiterea la învăţământul la distanţă/cu frecvenţă redusă se organizează în lunile iulie și septembrie. Pentru Buzău, cei interesați sunt așteptați să vină la Centrul Suport Buzău al S.C. Eurocampus, din str. Hangarului nr. 8, după următorul program: de luni până vineri, de la 9,00 la 15,00 și sâmbăta de la 9,00 la 13,00.

Este al doilea an consecutiv în care sunt scoase locuri la admitere în cadrul extensiunii UDJG la Buzău.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email