UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 293 din 16 decembrie 2021

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 133 din 3.12.2021, nr. 134 din 7.12.2021 și nr. 135 din 8.12.2021 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 16 decembrie 2021, ora 15,00, (conform ordinii de zi)la care au participat 62 dintre cei 69 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere recomandarea Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității și a Departamentului de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de masterat Loisir-Fitness (la Chișinău)”, în vederea încadrării în domeniul acreditat Știința sportului și educației fizice, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere recomandarea Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității și a Departamentului de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Relații internaționale și studii europene (la Chișinău)”, domeniul de licență Relații internaționale și studii europene, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră, în vederea autorizării provizorii de funcționare de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere recomandarea Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității și a Departamentului de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Istorie”, domeniul de licență Istorie, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Superior.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email